VELIKI TJEDAN – NAJAVA BOGOSLUŽJA koje predvodi zadarski NADBISKUP PULJIĆ

Snimanje uskrsne čestitke zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića je u srijedu, 8. travnja u 11,00 sati u Salonu Nadbiskupskog doma u Zadru (ulaz s Foruma).  

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, 9. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.

Na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, 10. travnja, bogoslužje s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Na svetkovinu Uskrsa, u Nedjelju Uskrsnuća Gospodinova, 12. travnja, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. To će slavlje izravno u svom programu prenositi Hrvatski radio Zadar.

Napomena:

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija – Veliki tjedan 2020. na poveznici https://www.youtube.com/channel/UCyZz_HGK5ozufl6xQaeQ4Ag?view_as=subscriber

Misa posvete ulja u zadarskoj katedrali sv. Stošije može se pratiti na poveznici https://youtu.be/YYU0-roEaSQ

Blagoslovljen Veliki Tjedan!